Rólam

Brencsák Andrásnak hívnak, 1974. Február végén láttam meg a napvilágot. A magánéletben két tinédzser korú gyermek édesapjaként a feleségemmel Budapest mellett élek, és ha tehetem, minden alkalmat megragadok, hogy hódolhassak a másik szenvedélyemnek, a motorozásnak.

Life Coach képesítéssel rendelkezem, valamint az IAC (International Association of Coaching) Magyar Tagozatának regisztrált tagja vagyok.

Tanulmányaimat a GATE-n kezdtem, mint vállalkozásszervező közgazdász, de az élet úgy hozta, a logisztikai és beszerzői tevékenység lett a munkám. Ebben az időszakban hazai, valamint külföldi magán-és multinacionális vállalatoknál töltöttem be középvezetői pozíciókat. A munkám során sok érdekes és különböző emberrel dolgoztam együtt, így mindig is fontos volt a számomra, hogy a szakmaiságon túl segítsem és támogassam a kollegáim személyes fejlődését is. Mint utólag kiderült – bár akkoriban még nem voltam Coach – sok elemét használtam önkéntelenül is a coaching folyamatának. Mindezekből mintegy természetes folyamatként vezetett egyenes út a Life Coachinghoz.

2016-ban meghoztam életem legbátrabb és legnehezebb döntését: végleg elköszöntem a munkámtól. Tettem mindezt azért, hogy elindulhassak megvalósítani az álmom, hogy olyan Hívatásom lehessen, amit minden nap örömmel gyakorolhatok, amiben megtalálom Önmagam, amiben folyamatosan fejlődni és tanulni lehet.

Azt mondják, hogy egy Coach csak addig képes elvinni az Ügyfelét ameddig Ő maga is elment.

Azoknak tudom ajánlani Magamat, akik szeretnék megtapasztalni, hogy az Álomból hogyan lehet Lehetőséget alkotni, aztán ebből a Lehetőségből kemény munkával Valóságot teremteni.

Majd mosolyogni, hogy a Valóság sokkal szebbre sikeredett, mint maga az Álom volt.